Passersystem

ASSA ARX tar nu steget från att vara ett passersystem till att bli ett säkerhetssystem med kombinerat passersystem och inbrottslarm, där all administration sker i ett och samma gränssnitt. ASSA ARX är idag marknadsledande när det gäller passersystem. Med larm i ARX skapas ytterligare fördelar då ARX säkerhetssystem ger förutsättningar för en ekonomisk installation, enkel administration och trygga användare.Du som redan har ett ARX passersystem, kan enkelt uppgradera ditt system med larm. Befintlig hårdvara kan användas och enkelt kompletteras med larmkomponenter.

RCO:s system R-CARD 5000 är skalbart och kan enkelt byggas ut när behoven uppstår. Systemet är mycket flexibelt och innehåller alla delar för att kunna uppfylla kraven som ställs på ett helintegrerat system. Genom den flexibla uppbyggnaden kan du börja med en kortläsare för en dörr och sedan bygga ut och ansluta valda delar för att få ett helintegrerat system. Det kan innehålla kortläsare, larmsystem, kameraövervakning, grafisk presentation, besöksbokning, porttelefon och mycket mer. Med mjukvaran R-CARD M5 administrerar du enkelt de olika funktionerna.

Vad är NOX?

Komplett och fullt integrerad säkerhetslösning NOX är ett kombinerat inbrottslarm och passersystem, där hög säkerhet kombineras med flexibla och innovativa automationslösningar. Systemet är öppet, modulärt, och helt utan återkommande licenser. Ett öppet system betyder att NOX kan kombineras med den senaste teknologin bland säkerhetsprodukter, och därmed får kunden den bästa möjliga lösningen utan att bli fastlåst. Detta gäller bland annat fritt val av kortläsare, biometri, detektorer, integrationer och möjlighet till specialutvecklade applikationer. Med NOX kan du automatisera fastigheten helt efter kundens önskemål, bara fantasin sätter gränserna.

Idesco CD 2.0 ID06-kompatibel säker och hållbar MIFARE/DESFIRE-läsare för nordiskt klimat för anslutning mot ARAS Security utrustning.

Copyright