Add Secure

Larmsändare och vår partner när det gäller larmöverföring


Tor III har både en fast IP-baserad anslutning och en integrerad mobilbaserad backup. Beroende på vilken tjänst som används kan Tor III kommunicera både trådbundet och trådlöst eller bara via ena vägen. Enheten är enkel att installera med skruvplintar och all konfiguration sker automatiskt via AddSecures larmöverföringstjänster.


Olika TCP/IP-baserade utrustningar kan kopplas till terminalen för att sända information eller till exempel för att fjärrstyra och fjärruppdatera utrustning. Tor III finns i två versioner – med och utan inbyggt reservbatteri. Uppringande centralapparater kan anslutas via en teleingång för att skicka SIA eller Contact ID till vald larmcentral.Dualtech överför larm från inbrotts- och brandlarmsanläggningar via mobilnätet och kommunicerar både via GPRS/5G och SMS för att säkerställa att larmet kommer fram. DC betyder Dial Capture och innebär att larmprotokoll, till exempel SIA, Contact ID och Robofon, digitaliseras innan de överförs. DC-teknologin säkrar larmöverföringen, ger ökad tillförlitlighet och förenklar mottagningen på larmcentralen.


Dualtech kan användas till traditionella telefonuppringare och larmgivare med digitala signaler. Den har även möjlighet för seriell kommunikation som ESPA-444. Sändaren finns i flera versioner, med eller utan kapsling och batteribackup, och går snabbt och lätt att installera.

Copyright